Ihana juttu....... Kiitän teitä nöyrimmin!!!!!!


Maininnan eteenpäin jakamisen sääntöjä ovat:
1) Valitse viisi blogia, joita arvostat luovuuden, kuvituksen, mielenkiintoisen sisällön ja/tai blogosfääriin tehdyn panostuksen johdosta millä tahansa maailman kielellä.
2) Jokainen annettu palkinto on henkilökohtainen ja sitä annettaessa mainitaan blogin kirjoittajan nimi sekä linkitetään palkittavaan blogiin.
3) Palkinnonsaaja panee palkinnon logon blogiinsa.
4) Logo tulisi linkittää alkuperäispalkinnon osoitteeseen.
5) Palkinnonsaaja julkaisee säännöt omassa blogissaan. Kansainvälisen, Uruguaysta alkunsa saaneen palkinnon alkuperäiset säännöt ovat tässä.

Ojennan pystin seuraaville blogeille!!!!!!

NOHANNA

IINULAND

SITRUUNAMARENKI

VIRKKU

KATJALIINI

 

Nohannalle ja Sitruunmarengille sen takia, kun niissä blogeissa käyn kuolaamassa ja ihastelemassa upeita herkullisia leipomuksia!!!!! Ihania juttuja...ohjeita saa itselleen ja aivan upeita ideoita!!! Kiitos siitä teille!!!!

IInulandille haluan ojentaa pystin, koska olet suht uusi blogi tuttavuus minulle, mutta käytät ihania kankaita, myös tildaa, noihin kauniisinin ja ihastuttaviin piristys ompeluksiin!!!!! innostava blogi!!!!

Virkulle taas siitä, kuinka touhukas virkkaaja siellä on.. ja sivuilta saa ohjeita ja malleja, suoria linkkejä.... olen monet innostukset saanut Virkulta omiin puikkoiluihin ja virkkauksiin!!!!!

Katjaliinille annan pystin nukkekoti ihanuuksien, Tilda juttujen ja ompeluksien takia...ja myös ihanan tilda pohjan takia.... siellä saa myös käydä vain haaveilemassa mitä pientä piiperystä olet nukkekotiin taas tehnyt....

JA käykää kurkkaamassa sivuani , missä on napit ja osoitteet muidenkin sivuille...kaikki on ahkerassa käytössä...